Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comença la temporada de navegació fluvial

21 juny 2006 · Noticies

Coincidint amb l0inici de l’estiu entraran en servei les embarcacions de l’empresa Riu Natura, que faran trajectes turístics entre els embarcadors de Móra d’Ebre i Miravet.

És el segon any consecutiu que el Consell Comarcal impulsa aquesta iniciativa que té com a finalitat promocionar i consolidar el turisme fluvial en aquest tram de riu.

Els viatges tindran lloc de dimarts a diumenge fins al dia 17 de setembre, amb sortides des de Móra d’Ebre a les 10 del matí i a dos quarts de cinc de la tarda, amb un preu de 10 euros per a les persones majors i de 5 euros per als menors de 12 anys. A banda del trajecte complet (Móra-Miravet) s’oferix la possibilitat d’efectuar trajectes curts per la rodalia de Móra d’Ebre i Miravet, respectivament. Es tracta de passejades en barca de 25 minuts de durada, que tindran la sortida a les 10, a les 11.30 i a les 12 hores des de l’embarcador de Miravet, i a les 18.45 i 19.15 hores des de l’embarcador de Móra d’Ebre. El preu del tiquet, en aquest cas, és de tres euros per persona (un euro els menors de 12 anys).

Els responsables de l’àrea de Dinamització Econòmica del Consell Comarcal estan esperançats en la resposta dels visitants de la comarca en aquest servei, ja que la prova efectuada d’aquest mateix servei durant les passades vacances de la Setmana Santa van ser satisfactòries. Segons un informe del Consell Comarcal riberenc,el nombre de persones que van utilitzar utilitzar aquest servei durant el període de Setmana Santa va ser de 224, una utilització de 38 persones/dia, molt superior a les 17 persones diàries que van utilitzar el servei turístic fluvial durant l’estiu de 2005.

A banda de l’organització d’aquest servei, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha previst enguany incloure en la campanya promocional de la navegació fluvial per l’Ebre la totalitat de l’oferta de serveis turístics existents al voltant del riu a la comarca, tals com els lloguers de vaixells-residència de l’empresa Badia Tucana, de Riba-roja d’Ebre, o la resta d’oferta fluvial de l’empresa morenca Riu Natura.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: