Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Quart aniversari del Telecentre de la Ribera d’Ebre

9 juny 2006 · Noticies

Durant aquest temps han passat més de 2.500 usuaris, que han utilitzat els diversos serveis que ofereix. A més a més, un total de 460 alumnes han realitzat cursos d’autoformació d’ofimàtica bàsica i d’introducció al programari lliure, així com d’altres més especialitzats: retoc d’imatge digital, gestió de continguts, disseny vectorial, etc. També cal dir que un total de 52 professionals l’han utilitzat per a les seves feines.

Per celebrar-ho d’una manera especial, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre té previst de realitzar una sèrie d’activitats obertes a tothom la setmana del 12 al 17 de juny, per fomentar l’ús de la informàtica i d’Internet:

Dimarts, 13 de juny

Vist l’èxit del curs d’iniciació de les dones que es va impartir el passat mes de maig, i que va ser la millor iniciativa de FesInternet 2006, es durà a terme el curs d’iniciació a l’ordinador per a majors de 65 anys, de les 16 a les 19 hores.

Dimecres, 14 de juny

Es posarà en marxa el nou web del Telecentre amb la difusió als mitjans de comunicació i als usuaris.

Dijous 15 de juny

Dia del programari lliure al Telecentre de la Ribera d’Ebre. Durant tota la jornada el telecentre funcionarà amb programari lliure al 100%, per tal que tots els usuaris que el visitin en puguin conèixer la funcionalitat envers el programari privatiu.

Dissabte, 17 de juny, 4t aniversari

· Lliurament de premis del 1r Concurs de Retoc Fotogràfic de la Ribera d’Ebre, a les 13 hores.

· 3a Gincama informàtica del coneixement, de les 17 a les 19 hores, en la qual es realitzaran diverses proves amb l’ordinador.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: