Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Mil cinc-centes degustacions de clotxa, a Agrotur 2006

7 juny 2006 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va participar el cap de setmana passat per primer cop la fira Agrotur 2006, el certamen de turisme rural més important de Catalunya, que va tindre lloc a Cornellà de Llobregat. L’estand de la Ribera d’Ebre, ubicat en el marc de l’estand del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, va protagonitzar una acció de promoció del plat de la clotxa, consistent en el repartiment de 1.500 raccions de degustació gratuïtes d’aquest plat típic de la comarca. L’acció va anar a càrrec d’un grup de restaurants de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Ribera d’Ebre, que durant la temporada d’hivern protagonitzen la temporada de la clotxa als seus establiments.

A banda d’això, l’estada de la Ribera a Agrotur va ser aprofitada per presentar els productes turístics de la comarca, tals com la navegació fluvial o les rutes senderistes, entre d’altres.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: