Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Presentació de ‘La Terra Alta i la Ribera d’Ebre: agricultura, ramaderia i corrents comercials’

1 juny 2006 · Noticies

L’acte va tindre lloc l’1 de juny i va comptar amb la presència de l’autor i dels presidents del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i de la Cambra de Reus, Josep Solé i Francesc Cabré, respectivament.

Aquest llibre recull la influència del comerç agrícola, la ramaderia i la indústria sobre les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Reflectix d’una manera general les interrelacions i els intercanvis comercials entre les comarques de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre amb el centre de comerç de Reus.
El volum té 243 pàgines, editades en un format de 24 x 17 centímetres. El preu de venda al públic és de 15 euros.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: