Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Reunió de la Comissió de Seguiment de la Mosca Negra

31 maig 2006 · Noticies

El delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Miquel Castelló, i el director dels Serveis Territorials de Medi Ambient, Víctor Gimeno, acompanyats de tècnics del CODE, han assistit aquest dimecres 31 de maiga una reunió de la Comissió de Seguiment contra la Mosca Negra amb l’objecte d’avaluar els resultat obtinguts amb el tractament que, aquest proppassat dimarts 23 de maig, es va dur a terme, per primer cop, a la totalitat del tram català del riu Ebre. La reunió ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Seguidament s’ha mantingut una reunió amb els alcaldes dels municipis que conformen la comarca de la Ribera d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: