Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre, a la Fira del Llibre Ebrenc

29 maig 2006 · Noticies

El SCC de la Ribera d’Ebre, integrat al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre del Consorci per a la Normalització Lingüística, serà present al certamen amb un estand de promoció de les activitats que impulsa, bàsicament cursos de català per a adults, cursos d’acolliment lingüístic adreçats a persones estrangeres residents a la comarca i voluntariat lingüístic.

Per reforçar la presència del SCC, diumenge 4 de juny, a les 11 hores, la fira rebrà la visita de la Queta corpòria, mascota de les campanyes Dona corda al català i El català va amb tu. La Queta visitarà els estands i participarà en una cercavila.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: