Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Telecentre de la Ribera d’Ebre, premi a la millor iniciativa de FesInternet

19 maig 2006 · Noticies

La Festa d’Internet, FesInternet, ha guardonat el Telecentre de la Ribera d’Ebre amb el primer premi del concurs a les millors inciatives organitzades en el marc de FesInternet 2006 a Catalunya. Aquest guardó s’ha atorgat a l’activitat “Inicia’t amb l’ordinador al Telecentre de la Ribera d’Ebre”, que va tindre lloc al telecentre entre el 8 i el 12 de maig passats, en col·laboració amb l’Institut Català de les Dones i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. “Inicia’t amb l’ordinador al Telecentre de la Ribera d’Ebre” va aprofitar FesInternet per apropar les tecnologies de la informació i la comunicació a les dones, un col·lectiu que no sempre té fàcil l’accés a les noves tecnologies.

FesInternet va ser una iniciativa del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: