Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Riba-roja d’Ebre, seu de la XIII Mostra de Cant Coral de la Ribera

10 maig 2006 · Noticies

El municipi de Riba-roja d’Ebre serà la seu d’una nova edició, la tretzena, de la Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre, un certamen que aplegarà el 25 de juny, a les 19.00 h, als locals de la Societat La Llum del Dia. En aquesta trobada hi participaran més de 300 cantaires i músics de les entitats corals i musicals següents:

Orfeó d’Ascó
Coral Veus Amigues de Darmós
Orfeó de Flix
Coral de Sant Pau de Móra la Nova
Grup Coral Palma d’Ebre
Veus de Riba-roja
Orfeó Tivissà
Coral La Torre de l’Espanyol
Coral d’Adults de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre
Coral de Bovera (les Garrigues)
Coral de Mont-roig del Camp (Baix Camp)
Jove Orquestra de Cambra de la Ribera d’Ebre

La d’enguany serà la tretzena edició d’aquesta trobada que aplega tot el moviment coral de la comarca i que des de l’any passat, any en què l’aplec va tindre lloc a Ascó. Reunirà també, en qualitat de convidats, els cantaires de la Coral de Bovera, a la veïna comarca de les Garrigues, i de la Coral de Mont-roig del Camp, del Baix Camp. Com a novetat de l’edició de 2005, cal apuntar la participació per primera vegada de la Coral d’Adults de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre

El programa incloura temes de Gardel, Offenbach, Miquel Margarit, J. Ortega-Monasterio, L. van Beethoven, M. de Mar Bonet, Ll. Gavaldà, Narcisa Freixas, W. A. Mozart, Lluís Millet i espirituals negres, populars catalanes, gallegues i alemanyes.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: