Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nou fulletó de promoció turística comarcal

5 maig 2006 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha editat un nou fulletó de promoció turística, dedicat a divulgar aspectes com l’esport, la natura, la festa i la cultura de la comarca. Se n’ha efectuat una tirada de 7.000 exemplars en català.

Aquest material promociona les regates de muletes o pontones que se celebren al riu Ebre durant l’estiu, una activitat única a Catalunya i que enguany tindrà quatre dies de celebració: 5 d’agost (Móra la Nova), 13 d’agost (Flix), 26 d’agost (Móra d’Ebre) i al setembre (IV Baixada en Muleta-Pontona de la Ribera d’Ebre, Ascó-Móra). La informació sobre les activitats nàutiques es complementa amb l’oferta de navegació fluvial entre Móra i Miravet i a l’embassament de Riba-roja d’Ebre, així com les empreses que ofereixen activitats nàutiques a la comarca.

Altres aspectes que es promocionen amb el fulletó són les festes i les fires estiuenques. Entre les quals la festa de La Móra Morisca, un mercat medieval que tindrà lloc a Móra d’Ebre, els dies 7, 8 i 9 de juliol, un certamen que promou els valors d’interculturalitat i de convivència entre religions; la Diada de la Cirera de Miravet, el 18 de juny, amb que es celebra el tancament de la collita d’aquesta fruita; la Fira de l’Oli que té lloc al mes de gener i La Fira Agrícola, Ramadera i Industrial del mes d’octubre a Móra la Nova; la representació del Setge de Miravet al mes d’agost; i les visites als castells de Miravet i Móra d’Ebre.

Altres aspectes que es promocionen al fulletó són l’activitat pesquera al riu Ebre, la reserva natural de Sebes a Flix; la Festa de Sant Antoni a Ascó del mes de gener i l’apartat “Passejar per la Ribera d’Ebre”, que compta amb més de 40 rutes interiors senyalitzades.

Finalment, aquest material de promoció també dóna compte de la Fira Ramadera i Artesanal de Rasquera, que va tindre lloc el 5 de maig, un certamen únic a les nostres comarques que aplega, durant una jornada els ramats de cabra blanca que durant la resta de l’any pasturen per les serres de Cardó i Tivissa.

Els producteors autòctons són presents al fulletó amb la Clotxa, els pastissets, el vinblanc i la fruita dolça.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va començar a distribuir aquest i altre material de promoció de la comarca al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), dins l’estand de la marca Terres de l’Ebre. La presència del Consell Comarcal al SITC, que es va celebrar entre el 4 i el 7 de maig, va ser mitjançant un taulell i una hostessa propis en l’estand conjunt del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: