Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La presidenta de l’ICD visita el Consell Comarcal

19 abril 2006 · Noticies

La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, va visitar el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre el dimarts 18 d’abril per mantindre diverses reunions amb representants polítics i de les entitats de dones de la comarca amb l’objectiu der tractar sobre la creació d’un SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) a la comarca.

La consellera de la Dona del Consell Comarcal, Pilar Ten, va explicar que l’ens riberenc vol redactar un Pla d’acció i desenvolupament de les polítiques de dones, que ha de definir les polítiques que s’han d’escometre per donar resposta a les necessitats del col·lectiu femení. El Consell Comarcal ha sol·licitat ajut econòmic a l’ICD per poder dur a terme aquesta iniciativa.

Altrament, des del Consell Comarcal s’està treballant en la redacció dels estatuts del futur Consell de les Dones de la Ribera d’Ebre, per tal d’incentivar la participació i la implicació de les dones de les dones en tots els àmbits socials.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: