Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consorci de Residus invertix 872.000 euros

12 abril 2006 · Noticies

La Junta de Govern del Consorci per a la Gestió dels Reisuds Municipals de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta ha aprovat en la seua reunió del dimarts 11 d’abril l’expedient de contractació de l’adquisició d’equipaments per a la millora de la gestió dels residus municipals, amb un pressupost de 872.000 euros. Aquesta licitació s’ha dividit en sis lots: els quatre primers fan referència a l’adquisisció de quatre camions per a la recollida de diferents tipus de residus (fracció orgànica, recollida domiciliària i recollida selectiva); el quint lot és per a l’adquisició d’un vehicle de suport i, finalment, el darrer lot consisitix en l’adquisisció de 50 contenidors. Aquesta inversió està subvencionada pel Pla únic d’obres i serveis de Catalunya

La Junta de Govern del consorci també va aprovar unes modificacions dels seus estatuts, que fan referència a l’ampliació de l’objecte social del consorci i a la composició dels membres del consorci per adaptar la Junta de Govern a l’actual àmbit territorial de l’ens. En concret, es va aprovar que els tres municipis de la Terra Alta que formen part del consorci (Batea, la Fatarella i Gandesa) disposin d’un representant permanent de forma rotatòria a l’òrgan de govern de l’ens. També es va aprovar ampliar la representació del Consell Comarcal del Priorat, que passarà de tindre un representant a dos. La representació del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre passarà dels sis representants actuals a cinc. L’Agència de Residus de Catalunya continuarà mantenint els seus dos representants igual com la Generalitat de Catalunya.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: