Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Festa de les Cigonyes dóna la benvinguda a 170 nadons

30 març 2006 · Noticies

La 4ª Festa de les Cigonyes va reunir centenars de persones de la comarca de la Ribera d’Ebre el diumenge dia 26 de març a la reserva de fauna salvatges de Sebes, a Flix. L’acte va servir per celebrar l’arribada de la primavera, l’èxit que està tenint el programa de reintroducció de la cigonya blanca a l’Ebre, que s’impulsa des de la reserva de Sebes, i també per celebrar el naixement de 170 nadons a la comarca i a poblacions de la rodalia de Flix durant l’any 2005.

Molts dels xiquets i xiquetes convocats a l’acte van assistir, acompanyats dels seus pares, a la festa i van recollir el diploma acreditatiu i un pitet. I és que les cigonyes i els naixements d’infants sempre han anat units.

Jordi Sargatal, el president de la Fundació Territori i Paisatge, de l’obra social de Caixa Catalunya, va felicitar-se pel fet que enguany ha fet estada a Sebes un exemplar de cigonya negra, un fet extraordinari que apunta a la possible introducció d’aquesta au al nostre territori.

L’acte va comptar amb la presència de Ramon Luque, director general de Medi Natural de la Generalitat, qui va anunciar que se signarà un conveni estable per a la gestió de Sebes per valor de 50.000 euros anuals.
La 4a Festa de les Cigonyes va ser presidida per l’alcalde de Flix, Pere Muñoz, i va comptar amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: