Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Cloenda del cicle de conferències “Dona i treball”

13 març 2006 · Noticies

L’Àrea de la Dona del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va organitzar el cicle de quatre conferències “Dona i treball”, entre l’11 de febrer a l’11 de març, a les poblacions de Flix, Móra d’Ebre, Móra la Nova, Tivissa i la Torre de l’Espanyol.

El cicle esva tancar l’11 de març, amb una xarrada sobre conciliació de la vida laboral i familiar, pronunciada a la sala La Democràcia de Móra d’Ebre, a càrrec d’Isabel López, diputada al Congrés de Diputats.

L’acte va anar precedit pels parlaments de la directora territorial de l’Institut Català de les Dones, Lola Santacatalina, i del president del Consell Comarcal, Josep Solé. En acabar, la consellera de l’Àrea de la Dona del Consell Comarcal, Pilar Ten, va fer un resum de les quatre conferències que es van pronunciar anteriorment al llarg del cicle.

Amb aquest acte, el Consell Comarcal va celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadora, que va tindre lloc el 8 de març.

En aquest cicle hi van col·laborar l’Institut Català de les Dones, els ajuntaments, la Societat Obrera de Tivissa i la Mútua MATT.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: