Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Cursos d’acolliment lingüístic a la Ribera d’Ebre

7 març 2006 · Noticies

El Servei Comarcal de Català (SCC) de la Ribera d’Ebre va encetar entre el 20 i el 23 de març quatre cursos de català de nivells inicial i bàsic per a estrangers nouvinguts en tres poblacions de la contrada. L’oferta ha obtingut la resposta de seixanta alumnes de diverses localitats de la comarca, que assistiran a les classes que s’han organitzat a Móra d’Ebre, Miravet i Rasquera. Aquests cursos corresponen al període 2005-2006.
Es tracta de cursos gratuïts per a l’alumnat, impartits sota els criteris del Consorci per a la Normalització Lingüística, en el marc de les accions d’acolliment lingüístic que ha començat a desplegar durant aquest curs el SCC.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: