Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nova oferta de cursos de català per a adults

26 gener 2006 · Noticies

El Servei Comarcal de Català (SCC) de la Ribera d’Ebre comunica que aquest dilluns, 30 de gener, s’obrirà el termini d’inscripció als cursos de català per a adults del segon quadrimestre del període 2005-2006. S’oferixen cursos a distància per a catalanoparlants (nivells intermedi i de suficiència) a Flix i Móra d’Ebre. Les inscripcions es poden efectuar fins al 13 de febrer a l’Ajuntament de Flix i al Servei Comarcal de Català, ubicat a la seu del Consell Comarcal, a Móra d’Ebre.

En l’organització d’aquesta activitat formativa hi col·laboren el Consell Comarcal i els ajuntaments de Flix i Móra d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: