Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Torna el cicle “Parlem dels nostres fills”

19 gener 2006 · Noticies

El cicle tindrà lloc a Flix i Móra d’Ebre, i constarà d’un total de nou xarrades que es pronunciaran entre el 25 de gener i el 15 de novembre, a proposta de les AMPA dels instituts d’ensenyament secundari de Flix i Móra d’Ebre, i del Col·legi Santa Teresa i del centre d’educació especial Jeroni de Moragas, tots dos de Móra d’Ebre. L’objectiu del cicle és aportar eines als pares per facilitar-los la tasca d’educar els fills.

El cicle s’encetarà el dia 25, a les 21.30 h, a l’auditori de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre amb la xarrada “Adolescència i salut mental”, a càrrec de la psiquiatra Anna Belén Castellà. A Móra d’Ebre tindran lloc sis xarrades i a l’institut de Flix les tres restants.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: