Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nou taller d’ocupació a la Ribera d’Ebre

29 desembre 2005 · Noticies

El Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre III forma vuit aturats de la comarca en els oficis d’atenció domiciliària i de personal de suport d’escola bressol. Va iniciar la seua activitat el 19 de desembre i funcionarà durant tot l’any 2006. La formació teòrica es desenvolupa a l’aula existent als locals de la Creu Roja de Móra d’Ebre i la pràctica en diferents indrets de la comarca.

El pressupost del taller d’ocupació Ribera d’Ebre III és de 71.825,52 euros durant el primer semestre de funcionament i de 73.643,04 euros durant el segon semestre, aportats pel Departament de la Generalitat. Els vuit alumnes treballadors rebran un salari durant el període de formació. El personal tècnic contractat per tirar endavant aquest projecte és un director i un administratiu.

Aquest taller arriba després que el 26 de setembre passat tingués lloc la jornada de cloenda del taller ocupacional Ribera d’Ebre II, que va formar 17 alumnes treballadors (13 dones i 4 hòmens) en els oficis de jardiner i cuiner.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: