Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Principals acords del Ple del Consell Comarcal

22 desembre 2005 · Noticies

1. S’ha llegit i s’ha aprovat l’acta de la sessió núm. 11/2005, de 30/11/2005.

2. Ha pres possessió del seu càrrec el nou conseller comarcal, Jordi Serra Montaner (CiU). Serra substituïx Josep Papaseit.

3. S’han aprovat la liquidació de quotes municipals de cofinançament dels serveis socials comarcals, any 2005.

4. S’ha aprovat la incorporació del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en la Fundació per a la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial. S’ha nomenat Joan Josep Duran Miró (ERC) com a representant de l’ens al patronat de la fundació.

5. S’ha aprovat el conveni de col·laboració interadministrativa entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i els ajuntaments d’Ascó, Flix, Garcia, Móra d’Ebre, la Palma d’Ebre, Rasquera, Riba-roja d’Ebre i Tivissa per a la senyalització turística del medi rural per a l’any 2005.

6. S’ha aprovat el conveni de col·laboració interadministrativa entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, el Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta, pel qual es regulen determinats aspectes en relació amb la gestió i el manteniment d’una deixalleria al terme municipal d’Ascó.

7. S’han ratificat diversos decrets de Presidència.

8. En l’apartat de control i fiscalització de la resta d’òrgans de Govern, s’ha donat compte dels darrers decrets de Presidència, resolucions de Gerència, i actes de les sessions de la Comissió de Govern comarcal.

9. El ple s’ha acabat amb la presentació d’informacions diverses per part de la Presidència i amb els precs i preguntes.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: