Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Tallers per als parcs infantils de Nadal de la Ribera d’Ebre

19 desembre 2005 · Noticies

L’Oficina de Serveis a la Joventut de la Ribera d’Ebre ha oferit tres tallers a cada municipi de la comarca per a realitzar entre el 27 de desembre i el 4 de gener als respectius parcs infantils i juvenils de Nadal, subvencionats pel Consell Comarcal i per l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II.

Els municipis que s’hi han acollit són nou: Benissanet, Garcia, Ginestar, Miravet, la Palma d’Ebre, Rasquera, Tivissa, la Torre de l’Espanyol i Vinebre. Han pogut escollir entre diferents tallers: maquillatge, papiròflexia, targetes de Nadal, treballs manuals, música i ball, jocs tradicionals, jocs del món, pintura sobre camisetes, fer titelles, etc.

Altrament, el Departament de Benestar i Família també ha facilitat material per donar als nens i nenes (bolígrafs, caramels, llibres per pintar, etc.), que es distribuiran als parcs infantils.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: