Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nou jóvens artistes riberencs, a la Fira de Nadal de Móra d’Ebre

12 desembre 2005 · Noticies

Hi van participar nou joves artistes d’Ascó, Flix, Garcia, Móra la Nova, Móra d’Ebre i Miravet dedicats a la ceràmica, la joieria, el tèxtil, l’esmalt, la pintura o la bijuteria, entre d’altres disciplines. Es traca d’una iniciativa del Departament de Joventut del Consell Comarcal, amb l’objectiu de promocionar els nous valors artístics de la comarca i donar un canal de comercialització a les obres que produïxen.
Les artistes participants a la mostra van ser: Meritxell Pedraza (Móra la Nova), Lourdes Aragonés (Flix), Josepa Abella (Móra la Nova), Sofia Aguilar (Ascó), Carol Algueró (Móra d’Ebre), Laia Castellà (Miravet), Neus Margalef (Garcia), Núria Duro (Móra d’Ebre) i Montserrat Pedrola (Miravet).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: