Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Miravet acull la Fira de Joves Artistes de la Ribera d’Ebre

3 desembre 2005 · Noticies

Un grup format per set joves de la comarca participen en la Fira de Joves Artistes de la Ribera d’Ebre, que té lloc a l’església vella de Miravet, entre els dies 2 i 6 de desembre. La mostra recull treballs en ceràmica, pintura, esmalts, joies, fotografies, roba i complements.

La Fira de Joves Artistes de la Ribera d’Ebre a Miravet és una de les quatre en què han participat o participaran els joves artistes de la comarca durant l’any 2005. Els dies 30 de setembre i 1 i 2 d’octubre passats van exposar a Mostraflix. El dia 22 d’octubre van ser presents a la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova. Els dies 3, 4, 5 i 6 de desembre es fa aquesta mostra a Miravet. Finalment, el 10 i 11 de desembre, tindrà lloc a Móra d’Ebre.

La fira s’ha ubicat a l’interior de l’església vella de Miravet, un temple d’estil renaixentista construït el segle XVII per l’Orde de l’Hospital a sobre de l’anterior mesquita musulmana. Aquest temple fa les funcions de sala polivalent i acull durant l’any diferents activitats culturals, concerts i exposicions.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: