Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Acte amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere (24/11/2005)

28 novembre 2005 · Noticies

Una cinquanttena de dones i hòmens de la comarca de la Ribera d’Ebre van participar el 25 de novembre a l’acte institucional organitzat per l’Àrea de la Dona del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb motiu del Dia Internacional contra de la Violència de Gènere. La consellerea comarcal Pilar Ten va llegir el manifest de la jornada i Lluïsa Lizàrraga, diputada al Congrés de Diputats per les Terres de l’Ebre, va pronunciar un discurs sobre aquesta problemàtica. L’acte es va acabar amb l’encesa d’espelmes en record de les disset dones assessinades durant aquest any a Catalunya.

La lectura del manifest es va fer a l’entrada del Consell Comarcal i l’encesa d’espelmes, a la plaça de Sant Roc de Móra d’Ebre.

L’ acte s’iniciarà a les 19 h i està obert a tothom. Es comptarà amb la participació de associacions i col.lectius de dones de la comarca. Es la primera vegada que es fa un acte comarcal referent a aquesta problemàtica.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: