Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Miravet, premiat pels bons resultats de la recollida selectiva

25 novembre 2005 · Noticies

El Departament de Medi Ambient i Habitatge i l’Agència de Residus de Catalunya van fer entrega ahir 24 de novembre, dels Premis de Recollida Selectiva i Reducció dels Residus Municipals 2004.

Entre els guardonats, hi ha el municipi de Miravet que va rebre el premi al municipi de menys de 5.000 habitants que ha completat la recollida selectiva de la fracció orgànica, obtenint els millors resultats durant l’any 2004.

L’acte d’entrega es va realitzar durant la clausura de la 3a Jornada de Prevenció de Residus Municipals, que va tenir lloc al Cosmocaixa (Barcelona). Manuel Hernández, gerent de l’Agència de Residus de Catalunya va fer entrega del premi a l’alcalde de Miravet, Antoni J. Borrell, que va estar acompanyat per dos regidors de l’Ajuntament, i per una representació dels veïns de la població.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: