Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

‘Linuxshow’ acosta el sistema operatiu GNU/Linux als estudiants dels instituts de Flix i Móra d’Ebre

17 novembre 2005 · Noticies

El Departament d’Informàtica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza, en el marc del Pla de formació en informàtica de la comarca, les xerrades-espectacle “Linuxshow” als instituts d’ensenyament secundari (IES) de Flix i Móra d’Ebre. Es tracta d’una activitat dirigida per Xavier de Blas, llicenciat en educació fíísica i docent a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, que reflexiona sobre el món de la informàtica i acosta el sistema GNU/Linux a l’usuari final, bé sigui especialitzat o no.

El dilluns 14 de novembre es va efectuar la primera sessió de “Linuxshow” a la comarca, concretament a l’IES Julio Antonio de Móra d’Ebre, amb l’assistència d’una vuitanteta d’alumnes i professors dels cicles formatius de grau mitjà i superior, i de batxillerat. El dilluns vinent, 21 de novembre, a les 16 hores, es repetirà l’experiència a l’IES de Flix.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: