Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Presència del Consell Comarcal a la Fira de Móra la Nova

19 octubre 2005 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre participa un any més a la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova amb un estand propi on es farà promoció de les polítiques que tira endavant l’ens comarcal i, en especial, de les actuacions amb matèria turística i del projecte “Camí de Sirga”. Anteriorment, els dies 30 de setembre i 1 i 2 d’octubre, el Consell Comarcal també va ser present amb estand propi a l’edició d’enguany de Mostraflix i la Fira del Pescador Esportiu.

La inauguració de l’estand del Consell Comarcal al certamen moranovenc tindrà lloc el dia 20, a les 20 hores aproximadament, i consistirà en una recepció a les autoritats que inauguren la 174a edició de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial, encapçalades pel conseller de Governació de la Generalitat, Joan Carretero, i per l’alcalde de la població, Joan Sabanza.

L’objectiu de la presència del Consell Comarcal riberenc a les fires i certàmens que s’organitzen a la contrada és promocionar la Ribera d’Ebre entre les moltes persones que visiten aquestes fires, i alhora donar a conèixer els projectes de futur i la gestió que efectua l’ens comarcal en àmbits diversos.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: