Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal, a Expro/Reus 2005

10 octubre 2005 · Noticies

El pròxim 13 d’octubre tindrà lloc el Dia de les Comarques, al qual hi assistirà una representació institucional i social de la comarca de la Ribera d’Ebre. L’objectiu de la presència comarcal en aquest certamen és promocionar la comarca a les comarques del Camp de Tarragona, i en especial els atractius paisatgístics, naturals i turístics vinculats a la Ribera d’Ebre.

Expro/Reus, la fira catalana del consumidor, oferix des de dissabte passat les últimes novetats del mercat en productes i serveis. A més de la participació de 200 expositors dels principals sectors de consum, aquesta 35a. edició compta amb un seguit d’atractius afegits emmarcats en l’aviació: exposicions, conferències i diversos avions reals distribuïts pel recinte són el gran atractiu per a expositors i visitants.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: