Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Jornada de formació ‘Salut mental i joventut’

5 octubre 2005 · Noticies

L’acte inaugural ha anat a càrrec de Carles Pasqual, coordinador territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre; de Josep Solé, president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i de Joan Galbany, director de l’hospital morenc.

En el decurs de la jornada, la qual ha comptat amb 33 inscrits, s’ha presentat el programa ‘Salut i escola’, a càrrec de representants dels Serveis Territorials de Salut a les Terres de l’Ebre, i d’Imma Ferré, directora d’infermeria del Servei d’Atenció Primària de les Terres de l’Ebre.

Una altra ponència que s’ha presentat és la titulada ‘Salut mental: prevenció de les malalties mentals’, que ha anat a càrrec de José Luis González, psiquiatra del Centre de Salut Mental de l’Hospital Intercomarcal de Móra d’Ebre.

L’activitat formativa s’ha tancat amb una ponència sobre ‘Prevenció de drogodependències en adolescents i joves’, que ha anat a càrrec de Patricia Ros, directora de l’Equip Municipal de Prevenció de l’Ajuntament de Tarragona.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: