Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre intercultural

28 setembre 2005 · Noticies

El 18 de setembre va tindre lloc al Casal Municipal de Benissanet, la primera Jornada Intercultural de la Ribera d’Ebre, a la qual hi van assistir unes set-centres persones de múltiples nacionalitats. L’acte, organitzat des de les àrees d’Immigració i Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre és una iniciativa que va donar a conèixer entre la població autòctona de la comarca les diferents cultures que hi conviuen, com ara la marroquina, romanesa, anglesa, escocesa, indú, entre d’altres, i va contribuir a afavorir-ne la interelació. La jornada va comptar amb una gran participació de persones d’altres nacionalitats residents a la comarca, que van muntar una exposició d’elements de les seues cultures d’origen, una mostra gastronòmica i diverses demostracions culturals, musicals i dansístiques.

Els organitzadors del Consell Comarcal es van felicitar per l’èxit de la convocatòria i van anunciar que l’any vinent se celebrarà a un altre municipi del nord de la Ribera d’Ebre. La Jornada Intercultural va obsequiar a tots els visitants amb cinc degustacions de plats i begudes d’altres cultures, cuinats i preparats pels mateixos immigrants que amb la seua participació van contribuir en gran mesura a l’èxit de la jornada.

La part catalana de la festa va estar representada pel pa amb tomaca, el pa amb vi i sucre i les jotes de Benifallet.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: