Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Acte de cloenda del Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre II

26 setembre 2005 · Noticies

El Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre II ha efectuat aquest dilluns, 26 de setembre, la jornada de cloenda, amb l’acte de lliurament de diplomes i records als alumnes-treballadors que durant els darrers dotze mesos s’han format en els oficis de cuiner i jardiner. L’acte l’han presidit conjuntament Fermín Andrés, director dels Serveis Territorials de Treball i Indústria a les Terres de l’Ebre, i Josep Solé Arnal, president comarcal.

El Taller Ocupacional Ribera d’Ebre II ha format 17 alumnes treballadors (13 dones i 4 hòmens), si bé cinc d’aquests ja han aconseguit la inserció laboral durant el període de formació al taller.

L’objectiu del Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre II era millorar la qualificació dels alumnes i les condicions d’ocupabilitat d’aquests. Les sessions teòriques s’han impartit en locals cedits per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i a les dependències de Creu Roja de Móra d’Ebre, on s’ha instal·lat una cuina totalment equipada.

Els jardiners han efectuat pràctiques en diferents espais públics dels municipis de Miravet i Rasquera, i els cuiners han signat un conveni amb l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre per desenvolupar pràctiques en una gran cuina entre els mesos de maig i setembre. També han fet diferents serveis de càtering en actes oficials organitzats pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Aquest taller d’ocupació l’ha finançat el Fons Social Europeu i el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat, que aporten els recursos per a satisfer les nòmines dels alumnes-treballadors que han participat en aquest programa.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ja ha sol·licitat al Departament de Treball i Indústria de la Generalitat l’organització d’un altre taller ocupacional, dedicat als oficis de cuiner, jardiner i assistent domiciliari.

La jornada de cloenda ha finalitzat amb un aperitiu preparat pels alumnes del mòdul de cuina.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: