Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Curs ‘Immigració i salut en el context sanitari’

22 setembre 2005 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a través de la Secretaria per a la Immigració i en el marc del Pla Territorial de Ciutadania i Immigració de la Ribera d’Ebre, en col·laboració amb l’Institut d’Estudis de la Salut i el Consell Comarcal del Montsià, organitza un seminari de formació de salut/immigració dirigit a professionals de l’àmbit sanitari, amb l’objectiu de facilitar-los la feina diària i així donar un millor servei a tots els ciutadans de la comarca.

Avui s’ha iniciat a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre, el curs “Immigració i salut en el context sanitari”, que consta de dos sessions, la d’avui i la del dia 27 de setembre. Hi ha setze alumnes inscrits, que treballen en l’àmbit de la sanitat de les Terres de l’Ebre. El curs l’impartixen: Oma i Bokamba, metge, i Marisa Ros, experta en salut comunitària.

L’objectiu del curs és actualitzar els coneixements en els aspectes de la diversitat cultural relacionats amb la salut i adequar la transmissió d’informació sobre les diferències interculturals.

Cal recordar que la Ribera d’Ebre és una comarca que al llarg dels últims anys ha perdut població autòctona i ha augmentat en població immigrada. A causa d’això, molts dels serveis existents a la comarca (sanitat, educació, etc.) han hagut d’adaptar-se a una nova tasca diària per atendre persones que tenen uns costums, cultura, religió, idioma, etc. diferents als de la població autòctona.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: