Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre organitza una jornada intercultural a Benissanet

7 setembre 2005 · Noticies

Des de les àrees d’Immigració i de Joventut del Consell Comarcal s’ha organitzat la Jornada Intercultural de la Ribera d’Ebre, una iniciativa que pretén donar a conèixer les diferents cultures que conviuen a la comarca (marroquina, romanesa, anglesa, escocesa, catalana, indú…) i afavorir-ne la interelació. La jornada, oberta al públic el diumenge 18 de setembre, a partir de les 16 h, constarà de diferents àrees. Hi haurà una mostra gastronòmica, amb menjars d’arreu del món; un àmbit musical, amb ritmes de diverses contrades, algunes en directe; una àrea de dansa`, amb diversos balls típics; una altra de de jocs d’arreu del món, exposicions de vestits tradicionals i també de fotografies de cerimònies, festes típiques de diverses contrades…
L’organització també ha previst la presentació del llibre de Mariona Casas i Agustí Danés Tots els colors de la llengua, obra que explica experiències de persones que han vingut immigrades a Catalunya i que han entrat a formar part del programa Voluntaris per la llengua del Consorci per a la Normalització Lingüística, la qual cosa els ha permès integrar-se en tots els àmbits. Els autors vindran acompanyats d’algun dels immigrants i voluntaris que apareixen a l’obra.
Finalment hi haurà un àmbit d’activitats diverses, on es duran a terme activitats més dinàmiques com, per exemple, la realització tatuatges amb alquena, un taller per aprendre a posar-se un sari, un altre d’escriptura de noms en diferents llengües i una exhibició d’escacs holandesos, entre d’altres.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: