Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Josep Solé, nou president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

4 agost 2005 · Noticies

Josep Solé Arnal és des d’aquest dijous 4 d’agost el nou president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en substitució del fins ara president, Pere Muñoz.

Solé, del PSC, substituïx Muñoz, d’ERC, per un acord de rotació signat al principi de l’actual mandat comarcal pels dos partits progressistes de la Ribera d’Ebre. Josep Solé, en la sessió plenària d’investitura,
ha rebut el suport dels cinc consellers socialistes i dels cinc republicans, amb la qual cosa ha obtingut la majoria absoluta del ple del Consell, format per 19 consellers. L’altre candidat que s’ha presentat a l’elecció, Jordi Jardí (CiU), ha obtingut vuit vots.

Josep Solé Arnal va nàixer al Pinell de Brai (Terra Alta) l’any 1958. És mestre i pedagog, i treballa a l’institut d’ensenyament secundari Julio Antonio de Móra d’Ebre, d’on és cap d’estudis des de l’any 2000. És regidor socialista de l’Ajuntament de Móra d’Ebre i conseller comarcal de la Ribera d’Ebre des de l’any 1999. Autor de diversos llibres d’història local, Solé fou el fundador a la dècada dels noranta de l’associació cultural La Riuada, de Móra d’Ebre, una de les entitats més actives de la comarca en el seu àmbit.

El nou president, en el seu discurs, ha ofert diàleg als consellers comarcals i els ha demanat treball i col·laboració per tirar endavant els projectes que té entre mans la Ribera d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: