Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Jornada de portes obertes al Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre II

29 juliol 2005 · Noticies

El Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre II ha efectuat aquest divendres, 29 de juliol, una jornada de portes obertes per mostrar les activitats formatives que desenvolupa.

El Taller Ocupacional Ribera d’Ebre II forma 17 alumnes treballadors (13 dones i 4 hòmens) en els oficis de jardiner i cuiner. L’objectiu del taller és millorar la qualificació dels alumnes i les condicions d’ocupabilitat d’aquests. L’objectiu del taller és aconseguir una insersió laboral superior al 90% dels seus alumnes, seguint els nivells d’èxit que va aconseguir el Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre I, dedidat a la formació d’assistents domiciliaris.

El taller està estructurat en dos mòduls, un de jardineria i un altre de cuina, amb disset alumnes-treballadors en total, i té una durada de dotze mesos, amb la qual cosa clourà la seua activitat el setembre de 2005. Les sessions teòriques s’impartixen en locals cedits per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i a les dependències de Creu Roja de Móra d’Ebre, on s’ha instal·lat una cuina totalment equipada.

Els jardiners han efectuat pràctiques en diferents espais públics dels municipis de Miravet i Rasquera, i els cuiners han signat un conveni amb l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre per desenvolupar pràctiques en una gran cuina entre els mesos de maig i setembre. També han fet diferents serveis de càtering en actes oficials organitzats pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Aquest taller d’ocupació està finançat pel Fons Social Europeu i el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat, que aporten els recursos per a satisfer les nòmines dels alumnes-treballadors que participen en aquest programa.

La jornada de portes obertes l’ha presidida el president en funcions del Consell Comarcal, Josep Solé Arnal, i ha finalitzat amb un aperitiu preparat pels alumnes del mòdul de cuina.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: