Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Signatura del conveni únic entre el Consell Comarcal i la central nuclear d’Ascó

20 juliol 2005 · Noticies

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Pere Muñoz, i el director de la nuclear d’Ascó, en representació de l’empresa Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II, Rafael Gasca, han signat avui un conveni únic a través del qual l’empresa energètica aportarà durant el 2005 i gener de 2006 la quantitat de 260.000 euros al Consell Comarcal per al finançament de diferents actuacions en matèria de benestar social, de promoció econòmica i de foment de la cultura i l’esport. Aquest conveni és de caràcter anual i és el segon any que se signa amb els termes actuals.
L’empresa energètica farà l’aportació econòmica establerta al conveni de la manera següent: 115.000 euros s’han fet efectius en el moment de la signatura del conveni i els 145.000 restants s’ingressaran al Consell Comarcal el mes de gener de 2006.
Aquests recursos es destinaran preferentment a actuacions de caire social, per afavorir col·lectius com la gent gran, el jovent, la dona o l’immigrant, entre d’altres. També es mantenen els programes tradicionals que es financen amb aquest conveni, en l’àmbit de la promoció de la comarca i la dinamització econòmica. Així, es manté la línia d’ajuts que s’atorguen a les empreses per a la creació de llocs de treball estables a la comarca i es destina un apartat a l’impuls de la navegabilitat pel riu Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: