Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Visita de la directora general de Turisme a la Ribera d’Ebre

19 juliol 2005 · Noticies

La directora general de Turisme del Departament de Comerç, Turisme i Consum, Isabel Galobardes, ha visitat aquest dilluns 18 de juliol la comarca de Ribera d’Ebre i el balneari de Cardó, a Benifallet. La directora general de Turisme s’ha reunit amb els alcaldes de Riba-roja d’Ebre, Miravet i Rasquera, i amb representats del sector turístic. La visita a la comarca s’ha iniciat al matí al municipi de Riba-roja, on ha estat rebuda pel delegat de govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, pel director dels serveis territorials del Departament de Comerç, Turisme i Consum, Josep Monclús; el president del Consell Comarcal, Pere Muñoz, i l’alcalde, Lluis Aparicio, i ha mantingut un esmorzar de treball al que també hi han assistit representants del sector turístic de la comarca, que li han fet arribar les seves inquietuds sobre el potencial turístic al voltant del riu Ebre.

Al migdia, la directora general de Turisme ha visitat Miravet, on ha estat rebuda per l’alcalde, Antoni Borrell. Ha signat al llibre d’honor i ha fet un passeig fluvial.

En aquest punt del recorregut, la directora general ha atès els mitjans de comunciació i ha destacat que “davant la imminent signatura del Pla de dinamització turística de les Terres de l’Ebre, que tindrà lloc al mes de setembre, la meva visita té dos objectius: el primer, visitar personalment els recursos turístics d’aquestes comarques per veure’n personalment el seu potencial i, en segon lloc, establir contacte amb empresaris del sector, en el sentit que hem de treballar des d’aquí” Galobardes ha insistit que “ ho tenim tot per fer i per fer-ho bé hem d’escoltar i coordinar les actuacions, hem de pensar que aquest territori té dades positives de creixement turístic, que no es donen a la resta de Catalunya i aquest Pla de dinamització ha de ser el primer pas, el principi d’etapa perquè altres administracions i també el sector privat hi apostin”

Posteriorment, s’ha traslladat a Rasquera, on ha mantingutr un dinar de treball amb el delegat del govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, els presidents dels consells comarcals de les Terres de l’Ebre; l’alcalde de Rasquera, Bernat Pellisa, i l’alcalde de Benifallet, Jordi Monclús.

La directora general ha tancat la jornada amb una visita al balneari de Cardó. En el transcurs de la visita al balneari de Cardó, els tècnics de l’empresa constructora li han presentat el projecte que contemplarà unes 130 habitacions (260 llits) i unes 24 suites (en vil·les més aïllades) i la construcció d’una passarel·la que unificarà la part antiga i la part nova, ressaltant l’atractiu paisatgístic de l’entorn. L’empresa, un cop agilitzats els tràmits administratius, preveu poder finalitzar les obres en 2 anys i mig. La directora general ha destacat que l’aposta pel balneari de Cardó és un exemple clar de la implicació necessària de la iniciativa privada per dinamitzar el turisme al territori.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: