Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Signatura del conveni per al manteniment del servei de teleassistència

13 juliol 2005 · Noticies

Aquest 13 de juliol, a les 12 del migdia, ha tingut lloc l’acte de signatura del conveni entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i Creu Roja per al desenvolupament del servei de teleassistència domiciliària a la comarca, amb la presència dels presidents comarcal, Pere Muñoz, i de l’Oficina Provincial de Creu Roja, Miquel Suñé.
A través d’aquest conveni, entre d’altres qüestions es preveu la dotació de 10 aparells de teleassistència nous a la comarca aquest any. A més, Creu Roja es compromet a mantindre actiu el servei de teleassistència domicialiària a la comarca durant l’any 2005, un servei que permet l’atenció permanent dels seus usuaris en cas d’emergència mitjançant la xarxa telefònica. El servei es destina a persones grans, disminuïts i malalts que estiguin incapacitats físicament o social per valdre’s per ells mateixos, tant en situacions permanents com transitòries.
Per la seua banda, el Consell Comarcal, entre d’altres qüestions, es compromet a abonar un import màxim de 2.532 euros anuals en concepte de manteniment del servei sempre que es compleixin les previsions d’instal·lació d’aparells acordades en el conveni que avui s’ha signat.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: