Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Queta dóna corda al català a la bibliopiscina de Móra d’Ebre

5 juliol 2005 · Noticies

La bibliopiscina de Móra d’Ebre ha rebut aquest dimarts, 5 de juliol, la visita de la Queta i de la campanya Dóna corda al català, en el marc de les activitats de promoció i foment de l’ús de la llengua catalana que organitzen durant l’any el Servei Comarcal de Català i la Biblioteca Comarcal de la Ribera d’Ebre. Els banyistes de les piscines municipals de Móra d’Ebre que utilitzen el servei de bibliopiscina han sigut informats dels objectius de la campanya i obsequiats amb materials de promoció, com ara punts de llibre, adhesius o globus.

Durant tota la setmana es distribuïxen tríptics i informació dels cursos de català per a adults que organitza el Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre, tant a la bibliopiscina com a la sala de la Biblioteca Comarcal (Pl. de La Llanterna, 1 de Móra d’Ebre), lloc on hi ha el Servei Obert de Català de la població.

La campanya Dóna corda al català vol fomentar els usos interpersonals i informals de la llengua catalana i mobilitzar amplis sectors de la societat. Es dirigix a aquelles persones que:
– en algunes situacions renuncien a l’ús de la llengua
– tot i tenint coneixements suficients de la llengua catalana, no la usen habitualment
– no tenen prou fluïdesa i necessiten suport i reforç per poder parlar-la.

La bibliopiscina de Móra d’Ebre resta oberta del 4 de juliol al 12 d’agost, a les instal·lacions de les piscines municipals de Móra d’Ebre. Tots els banyistes que ho desitgen poden gaudir d’aquest servei, de dilluns a divendres, d’11.00 h a 14.00 h. Aquesta és l’octava edició d’aquesta activitat, dirigida a petits i grans. Els usuaris poden llegir i agafar en préstec contes, còmics, diaris i revistes de temàtica diversa.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: