Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre edita quatre pòsters de promoció turística

23 juny 2005 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en el marc de les polítiques de promoció turística de la comarca, ha editat quatre pòsters de promoció turística que s’han començat a distribuir entre les oficines de turisme de tot Catalunya coincidint amb l’inici de la temporada de navegació fluvial estiuenca, aquesta diada de Sant Joan. De cada pòster se n’ha efectuat una tirada de 1.000 exemplars.

Es tracta de quatre imatges de la comarca, il·lustrades amb la marca “Ribera d’Ebre” i l’eslògan “Esport, natura, festa i cultura a la Ribera d’Ebre. www.riberaebre.org”. Els pòsters reproduïxen imatges de la reserva de fauna salvatge de Sebes (a Flix), de la façana fluvial de Miravet, amb el castell al fons; de la navegació de l’Ebre amb piragua a Garcia, i la navegació amb vaixell a l’embassament de Riba-roja d’Ebre. Les imatges són obra del prestigiós fotògraf i excursionista tarragoní R. López-Monné, gran coneixedor de la comarca i autor de diferents llibres i articles periodítics relacionades amb les nostres contrades.

Navegació

D’altra banda, es recorda que el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre impulsa el servei de transport turístic fluvial pel riu Ebre entre els embarcadors de Móra d’Ebre i Miravet durant l’estiu. El servei es prestarà del 24 de juny a l’11 de setembre de 2005.

S’efectuaran dos viatges diaris, de dimarts a diumenge, entre ambdós municipis, amb aturades a tots els embarcadors intermedis del tram (Móra la Nova, Benissanet i Ginestar). També hi haurà viatges diaris de curta durada per la rodalia de Móra d’Ebre i Móra la Nova, i de Miravet.

La sortida dels viatges de Móra d’Ebre en direcció a Miravet serà a les 9.30 hores i a les 16 hores, de dimarts a diumenge. En el trajecte de Miravet a Móra d’Ebre, els vaixells sortiran a les 13 i a les 17.45 hores. El preu serà de 6 euros per als adults, i de 4 euros per als menors de dotze anys.

Els viatges curts (mitja hora) sortiran de Miravet a les 11, a les 11.30 i a les 12 hores, de dimarts a diumenge. De Móra d’Ebre sortiran a les 19, 19.30 i 20 h. El preu serà de 2 euros per als adults, i d’1 euro per als menors de 12 anys.

El nou servei turístic vol potenciar la navegació fluvial al tram alt del canal navegable del riu Ebre i, alhora, oferir una activitat de lleure als turistes que visiten la comarca aprofitant les vacances de l’estiu.

El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach i Pascual, va efectuar el divendres 10 de juny el viatge inaugural.

Foto: R. López-Monné.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: