Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Reunió de la Comissió de Seguiment de la Gestió del Complex de Valorització i Disposició de Residus

21 juny 2005 · Noticies

En data de 21/7/2005 s’han reunit a les instal·lacions del Complex per a la Valorització i Disposició de Residus, ubicat al terme municipal de Tivissa, la Comissió de Seguiment de la Gestió del Complex d’acord amb el protocol que es va signar en data d’1 d’octubre de 2004.

L’esmentada Comissió està integrada per diversos representants del Departament de Medi Ambient i Habitatge, de l’Agència de Residus de Catalunya, del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta; dels ajuntaments de Móra la Nova i Tivissa, i d’entitats de caràcter cívic de les esmentades comarques.

En la reunió s’ha donat compte, d’acord amb el que disposa el protocol de seguiment del Centre, de l’informe corresponent al període octubre 2004-juny 2005, on queden resumides les tasques de control de l’explotació realitzades per part de l’Administració des de la data de la posada en funcionament de les instal·lacions. S’ha palesat que, en general, l’explotació de les instal·lacions del Complex per a la valorització i disposició de residus de Tivissa és correcta i d’acord amb la normativa aplicable i, en concret, amb les previstes al Protocol. Igualment s’ha donat informació de les actuacions entorn a les incidències produïdes en aquest període i les mesures de control i solució adoptades.
Finalment s’ha tractat l’estat de situació de l’antic Centre de Tractament de Residus dels Magrells, el tractament de lixiviats i el Gerent de l’Agència de Residus de Catalunya ha comentat que s’està en fase de finalització del projecte per a procedir a la propera licitació i execució de les actuacions corresponents a la clausura i postclausura.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: