Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Tercer aniversari del Telecentre de la Ribera d’Ebre

18 juny 2005 · Noticies

Aquest mes de juny, la seu comarcal del Telecentre de la Ribera d’Ebre, celebra el seu 3r aniversari. Des de la seua obertura hi hagut un total de 30.000 usos dels ordinadors, la qual cosa correspon a 28.000 hores d’ús del servei.

Hem de tindre present que a mitjan del mes de febrer d’aquest any, a cada població de la comarca es va crear una seu municipal del Telecentre de la Ribera d’Ebre, mitjançant l’habilitació d’un punt d’accés públic a Internet per dinamitzar aquest servei a tots els pobles de tota la comarca. Les dades d’ús d’aquests punts d’accés locals no s’han comptabilitzat encara.

El Telecentre de la Ribera d’Ebre ha enregistrat en aquests tres anys més de 2.000 usuaris, dels quals 1.489 resideixen a la comarca de la Ribera d’Ebre.

Com a telecentre del teletreball (treballar per mitjà de la informàtica i les telecomunicacions sense els habituals desplaçaments diaris als centres de treball) compta amb 10 usuaris que complixen aquestes característiques i 48 que usen el telecentre per realitzar tasques complementàries a la seua feina professional. El bon servei d’assessorament que el telecentre oferix és la característica que més han destacat aquests professionals que utilitzen el telecentre.

A més a més, també es realitzen cursos d’autoformació d’ofimàtica bàsica i d’introducció a la informàtica, així com cursos més especialitzats com ara els de retoc d’imatge digital, de creació de pàgines web, de disseny vectorial, etc., amb un total de 380 alumnes formats.

Fent una comparativa entre els primers sis mesos de l’any 2005 amb els sis mesos dels anys anteriors, hi ha hagut un augment de connexions del 10%, 3.000 usos dels ordinadors més. Cal dir que que el telecentre és una eina de servei molt utilitzada entre la gent de la comarca de totes les edats.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: