Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Seminari de formació de salut/immigració per a professionals sanitaris

7 juny 2005 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a través de la Secretaria per a la Immigració i en el marc del Pla Territorial de Ciutadania i Immigració de la Ribera d’Ebre, en col·laboració amb l’Institut d’Estudis de la Salut i el Consell Comarcal del Montsià, organitza un seminari de formació de salut/immigració dirigit a professionals de l’àmbit sanitari, amb l’objectiu de facilitar-los la feina diària i així donar un millor servei a tots els ciutadans de la comarca.

Aquest seminari consta de cinc cursos:

– Salut sexual i reproductiva
– Pediatria preventiva i assistencial sobre nens immigrants
– Immigració i salut en el context sanitari
– Migracions i salut mental
– Adaptació nutricional de l’immigrant

El pròxim dia 29 de juny s’impartirà el curs Pediatria preventiva i assistencial sobre nens immigrants, de 10 a 16.30 hores, al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a càrrec de Rosa M. Masvidal, pediatre, i Beatriz de Miguel, infermera. L’objectiu del curs és actualitzar i aprofundir en coneixements específics sobre població immigrada de 0 a 14 anys.

Cal recordar que la comarca de la Ribera d’Ebre és una comarca que al llarg dels últims anys ha perdut població autòctona i ha augmentat en població immigrada. A causa d’això, molts dels serveis existents a la comarca (sanitat, educació, etc.) han hagut d’adaptar-se a una nova tasca diària per atendre persones que tenen uns costums, cultura, religió, idioma, etc. diferents als de la població autòctona..

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: