Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal promou la navegació fluvial a l’Ebre durant l’estiu

7 juny 2005 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en el marc de les polítiques de promoció turística de la comarca, impulsa el servei de transport turístic fluvial pel riu Ebre entre els embarcadors de Móra d’Ebre i Miravet durant l’estiu. El servei es prestarà del 24 de juny a l’11 de setembre de 2005.

S’efectuaran dos viatges diaris, de dimarts a diumenge, entre ambdós municipis, amb aturades a tots els embarcadors intermedis del tram (Móra la Nova, Benissanet i Ginestar). També hi haurà viatges diaris de curta durada per la rodalia de Móra d’Ebre i Móra la Nova, i de Miravet.

La sortida dels viatges de Móra d’Ebre en direcció a Miravet serà a les 9.30 hores i a les 16 hores, de dimarts a diumenge. En el trajecte de Miravet a Móra d’Ebre, els vaixells sortiran a les 13 i a les 17.45 hores. El preu serà de 6 euros per als adults, i de 4 euros per als menors de dotze anys.

Els viatges curts (mitja hora) sortiran de Miravet a les 11, a les 11.30 i a les 12 hores, de dimarts a diumenge. De Móra d’Ebre sortiran a les 19, 19.30 i 20 h. El preu serà de 2 euros per als adults, i d’1 euro per als menors de 12 anys.

el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, efectuarà un primer viatge simbòlic des de l’embarcador de Móra d’Ebre.

El nou servei turístic vol potenciar la navegació fluvial al tram alt del canal navegable del riu Ebre i, alhora, oferir una activitat de lleure als turistes que visiten la comarca aprofitant les vacances de l’estiu.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: