Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre enceta els seminaris “Destapa’t, mostra qualitat”

1 juny 2005 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, seguint la seva línia de treball per al desenvolupament i foment del sector turístic a la comarca, organitza dos seminaris en el marc del programa “Destapa’t, mostra qualitat”, en conveni amb el Departament de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat de Catalunya. La primera sessió ha tingut lloc avui a la tarda, amb l’assistència d’una trentena d’empresaris, representants institucionals i agents del sector turístic de la comarca. La segona sessió tindrà lloc el 8 de juny.

La sessió d’avui ha sigut comuna tant per a empresaris com per a representants institucionals. Hi han intervingut Domènec Biosca, llicenciat i màster en administració i direcció d’empreses (ESADE), i Josefina Comelles, d’INICIATUR.

La segona sessió tindrà lloc el 8 de juny. Anirà a càrrec de Josefina Comellas. De 9.30 a 13.30 h, la ponent s’adreçarà als empresaris turístics, i de 16 a 20 h, als representants institucionals del sector.

Es tracta d’una activitat que té l’objectiu de sensibilitzar i apropar al sector turístic de la Ribera d’Ebre les diferents eines de gestió de la qualitat i el medi ambient. Els seminaris els organitza el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en conveni amb el Departament de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat de Catalunya.

L’acte inaugural ha anat a càrrec de Josep-Felip-Joan Monclús, director dels Serveis Territorials del Departament de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, i d’Òscar Bosch, conseller comarcal de Turisme.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: