Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Finalitza el cicle de xarrades “Parlem dels nostres fills”

26 maig 2005 · Noticies

L’activitat ha constat de setze conferències i s’ha desenvolupat en deu dels catorze municipis de la comarca, entre els mesos de desembre de 2004 i maig de 2005. El psicopedagog Josep M. Porta va ser l’encarregat de tancar el cicle pronunciant la xarrada de cloenda a Móra d’Ebre: “Conflictes de la preadolescència, normes i límits”. En el conjunt del cicle hi ha haugut una assistència de 450 persones, amb una trentena d’assistents de mitjana en cada sessió.

El cicle de conferències “Parlem dels nostres fills” 2004-2005, organitzat per l’Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb la col·laboració de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el suport d’entitats i ajuntaments de la comarca, té com a objectiu ajudar els pares a l’hora d’educar els seus fills en temes com l’autoestima, la independència i l’educació; motivar la comunicació entre pares i fills, potenciar els hàbits saludables a l’entorn familiars i donar resposta als dubtes i necessitats dels pares, entre d’altres.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: