Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Curs de socorrisme aquàtic Estiu 2005

24 maig 2005 · Noticies

El curs tindrà lloc a l’aula del Centre d’Estudis i Formació de l’Assemblea de Creu Roja i a les Piscines Municipals de Móra la Nova, del 27 de juny al 9 de setembre (sempre que el nivell dels alumnes sigui l’idoni per presentar-se a examen), a partir de les 19.30 h, de dilluns a divendres.

Les persones interessades a inscriure-s’hi han de tindre 18 anys complits, o fer-los durant l’any 2005. Han d’aportar un certificat mèdic d’aptitud per a aquestes tasques i han de tindre bones aptituds físiques i de natació. Els alumnes que superin el curs obtindran les titulacions de socorrisme i primers auxilis, i socorrisme aquàtic.

Les inscripcions es realitzen per estricte ordre de presentació al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. El nombre màxim de places és de divuit. El preu del curs és de 150 euros per alumne.

El curs treballarà els continguts següents.

Nivell I. Socorrisme i primers auxilis (teoria i pràctica).
Nivell II. Teoria de socorrisme aquàtic.
Nivell III. Socorrisme aquàtic pràctic (piscina i riu).
Per accedir a un nivell superior s’ha d’haver superat el nivell inferior.

Informació a l’OSJ de la Ribera d’Ebre, a la plaça de Sant Roc, 2 de Móra d’Ebre. Telèfon 977 40 18 51. Curs organitzat amb el suport de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Móra la Nova i Creu Roja.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: