Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Exposició “Un mar de llibres”, a la Biblioteca Comarcal de la Ribera d’Ebre

9 maig 2005 · Noticies

Es tracta d’una exposició de literatura sobre el mar, i està formada per prop de 80 llibres, per a grans i petits. S’organitza físicament en les següents illes: illes, platges i ports, cronistes i cartògrafs marins, navegants i capitans, vaixells, naufragis, descobridors i descobriments, peixos i pescadors, perills i temporals, criatures marines, pirates i corsaris, etc. La mostra està organitzada pel Servei de Biblioteques de la Fundació “la Caixa”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: