Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ruta dels Ibers a l’Ebre comença a caminar

6 maig 2005 · Noticies

Durant la reunió s’ha tractat sobre el disseny de la dinàmica de treball de la Ruta dels Ibers a les Terres de l’Ebre i s’ha acordat crear un grup de treball, amb representants del món local, científic, turístic i cultural, amb l’objectiu de definir un pla d’accions futures.

El Museu d’Arqueologia de Catalunya, recollint les peticions efectuades per part dels ajuntaments del territori i del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, s’ha fixat l’objectiu de donar a conèixer el ric patrimoni ibèric de les Terres de l’Ebre i actuar a través d’ell com un element dinamitzador de l’economia de la zona, sense oblidar mai els aspectes relacionats amb la recerca, documentació i correcta conservació d’aquest patrimoni.

Aquesta reunió és la continuació d’una primera trobada, celebrada també al Consell Comarcal riberenc el 2 de febrer de 2005. Hi han assistit representants dels departaments de Cultura i de Turisme i Consum de la Generalitat, de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece), dels quatre consells comarcals de les Terres de l’Ebre, dels ajuntaments d’Alcanar, Benifallet, Flix, Gandesa, Tivenys, Tivissa i Vinebre, del Patronat de Turisme de la Costa Daurada. Diputació de Tarragona, de les universitat Rovira i Virgili i de Barcelona, i del Museu Comarcal del Montsià, sota la presidència de Núria Rafel, directora del Museu d’Arqueologia de Catalunya.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: