Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre acollirà dos cursos de la Universitat d’Estiu de les Terres de l’Ebre 2005

5 maig 2005 · Noticies

A Flix, del 18 al 20 de juliol, tindrà lloc el curs “Les claus per a la gestió de la petita empresa”, amb una durada de 20 hores i coordinat per Xavier Farré Albendea, professor de Teoria Econòmica i director del Centre Universitari Dr. Manyà (CUDM), adscrit a la URV.

A Móra d’Ebre, del 21 al 23 de juliol, tindrà lloc el curs “Camí de Sirga, una proposta turística per a la Ribera d’Ebre”, amb una durada de 15 hores, coordinat per Josefa Beltran, directora de la Universitat d’Estiu Terres de l’Ebre- Universitat d’Estiu URV, i Jordi Duran, filòleg i periodista.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre patrocina aquestes activitats formatives i becarà els alumnes de la comarca que s’hi inscriguin.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: