Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nou fulletó de promoció turística de la Ribera d’Ebre

3 maig 2005 · Noticies

Aquest material promociona les regates de muletes o pontones que se celebren al riu Ebre durant l’estiu, una activitat única a Catalunya i que enguany tindrà quatre dies de celebració: 6 d’agost (Móra la Nova), 13 d’agost (Flix), 27 d’agost (Móra d’Ebre) i 11 de setembre (III Baixada en Muleta-Pontona de la Ribera d’Ebre, Ascó-Móra). La informació sobre les activitats nàutiques es complementa amb l’oferta de navegació fluvial i les empreses que oferixen activitats nàutiques a la comarca.

Altres aspectes que es promocionen amb el fulletó són les festes i les fires estiuenques. En primer lloc es dóna compte de la festa de La Móra Morisca, un mercat medieval que tindrà lloc a a Móra d’Ebre els dies 8, 9 i 10 de juliol, un certamen que promou els valors d’interculturalitat i de convivència entre religions. També s’esmenta la Diada de la Cirera de Miravet, del 19 de juny, amb què se celebra el tancament de la collita d’aquesta fruita. Finalment, el fulletó promociona l’activitat pesquera al riu Ebre i, en especial, la Fira del Pescador Esportiu-Mostraflix 2005, que tindrà lloc els dies 30 de setembre i 1 i 2 d’octubre, a Flix.

Finalment, aquest material de promoció també dóna compte de la Fira Ramadera i Artesanal de Rasquera, celebrada l’1 de maig, un certamen únic a les nostres comarques que va aplegar durant una jornada els ramats de cabra blanca que durant la resta de l’any pasturen per les serres de Cardó i Tivissa.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre distribuirà aquest i altre material de promoció de la comarca al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), dins l’estand de la marca Terres de l’Ebre, Catalunya Sud, de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece). La presència del Consell Comarcal al SITC, que se celebra entre el 26 i el 29 de maig, serà mitjançant un taulell i una hostessa propis en l’estand conjunt de les quatre comarques ebrenques.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: