Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell senyalitza nous senders a sis municipis de la comarca

27 abril 2005 · Noticies

En concret els convenis regulen la instal·lació de senyalització turística de les rutes de l’Ermita (Garcia), la font de l’Aiguadins (Rasquera), de l’itinerari exterior del meandre, del camí vell de l’ermita del Remei i del camí de Vinebre, al terme municipal de Flix, i de les Valls al Fumeral, de Riba-roja d’Ebre, amb un pressupost de 17.800 euros. I el projecte de senyalització turística per potenciar la ruta del mas de Capcir (Tivissa) i de les valls (Móra d’Ebre), amb un pressupost de 16.750 euros.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: